Welkom bij Smile2go

Het ervaren en beleven van je ideale en mooiste tanden en lach  was tot op de dag van vandaag in Nederland niet mogelijk! Smile2go brengt hier met behulp van Testeneers verandering in! Op deze manier kun je  zelf bepalen of een cosmetische tandheelkundige behandeling zoals met facings en veneers waardevol is.

Over heel de wereld is het testen van de ideale stralende witte lach de standaard geworden. In landen zoals Brazilië, Amerika en Zuid-Korea weet men al niet beter. In Duitsland is Smile2go onder de naam “Laecheln2go” enorm populair. Met 20 vestigingen van Noord tot Zuid Duitsland beleven dagelijks vele mensen hun mooiste stralende witte lach.

Initiatiefnemer Tom Huigen heeft Smile2go in Nederland geopend en is oprecht trots dat alle Nederlanders vanaf nu de mogelijkheid hebben hun stralende witte lach te beleven.

Wij begrijpen maar al te goed dat je individuele vragen hebt. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse of kijk even bij veelgestelde vragen. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur! 

 

Missie Smile2go

‘Het creëren van geluk en zelfvertrouwen door iedereen een mooie stralende lach te bieden’

 

Gratis Smile-analyse

Smile-analysis

Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we je wensen en maken we met de Smile2go app een Smile-analyse.

Facings en Veneers

Smile2go

Met facings en veneers krijg je weer mooie rechte en witte tanden

Zij gingen jou voor!

Facings en veneers

Ook zij hebben hun nieuwe lach beleefd met Testeneers®

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: