Waarom Smile2go?

Bewust of onbewust beoordelen andere mensen jouw lach als eerste en als belangrijkste. Je lach wordt sneller en sterker beoordeelt dan je ogen, haar, geur en kleding.
Je eigen natuurlijke lach is dus je belangrijkste accessoire!

Toch is het niet vreemd dat nog niet veel mensen ervaring hebben met cosmetische tandheelkunde. De tijdsinspanning, (onnodige) angst voor pijn en de kosten zijn vaak drempels waarom mensen nog niet kiezen voor een stralende witte lach. 

Veel mensen zijn niet tevreden met hun tanden en vinden hun lach niet mooi. Een grote groep mensen schaamt zich zelfs voor hun tanden. Het is vaak niet bekend welke oplossing voor handen is doordat de meeste tandartsen geen aandacht schenken aan cosmetische tandheelkunde. Mocht er al een een cosmetische behandelplan worden aangeboden dan is de drempel vaak te hoog omdat het gewenste resultaat van te voren niet inzichtelijk is!

Bij Smile2go sta jij centraal en kun je met Testeneers® je nieuwe stralende witte tanden testen. Uiteindelijk bepaal je zelf of een cosmetische behandeling zoals met facings en veneers waardevol is.

Wij begrijpen maar al te goed dat je individuele vragen hebt. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse of kijk even bij veelgestelde vragen. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur! 

Facings en Veneers

Smile2go

Met facings en veneers krijg je weer mooie rechte en witte tanden

Gratis Smile-analyse

Smile-analysis

Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we je wensen en maken we met de Smile2go app een Smile-analyse.

Zij gingen jou voor!

Facings en veneers

Ook zij hebben hun nieuwe lach beleefd met Testeneers®

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: