Testeneers®

Bewust of onbewust beoordelen andere mensen jouw lach als eerste en als belangrijkste. Je lach wordt sneller en sterker beoordeelt dan je ogen, haar, geur en kleding. Je eigen lach is dus je belangrijkste accessoire!

Ben je niet tevreden met je eigen tanden, vind je ze bijvoorbeeld te kort of te lang, zitten er oneffenheden in je tanden of heb je een spleetje tussen je tanden of zijn je tanden verkleurd? Dan zijn Facings en Veneers vaak de oplossing!

 

Maar welke tandarts durft jou nu de ideale facings en veneers te bieden zonder te weten waar het op moet gaan lijken...?

 

Onze Testeneers® laten jou het effect van je nieuwe lach ervaren zonder tandheelkundige behandeling! Testeneers worden speciaal voor jou ontworpen en worden gemaakt van kunststof. De door onze exclusief vervaardigde Testeneers® geven jou je nieuwe lach om te testen. Uiteindelijk bepaal je zelf of een cosmetische behandeling zoals met facings en veneers waardevol is. 

Wil je Testeneers® laten maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur! 

rechte tanden

Testeneers®

Test je nieuwe lach met Testeneers®

en bepaal daarna of je voor facings gaat!

 

Gratis Smile-analyse

Smile-analysis

Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we je wensen en maken we met de Smile2go app een Smile-analyse.

Voor en Na Video's

Maria in actie

Bewegend beeld (zoals video) zegt veel meer dan stilstaand beeld (zoals afbeeldingen). Veel kijkplezier!

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: