Video's

Bewegend beeld (zoals video) zegt veel meer dan stilstaand beeld (zoals afbeeldingen). Vandaar dat Smile2go standaard videografie gebruikt tijdens de 2e en de 2e afspraak van de Testeneers®. Op deze manier krijg je van jezelf de beste indruk van je mooiste lach. Onderstaande video's illustreren dit. Veel kijkplezier!

Wil je Testeneers® laten maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur! 

In 2017 gaan we lachen!

Tom Huigen, initiatiefnemer van Smile2go heeft maar 1 wens voor 2017! Durf jij voluit te lachen?

Neem een kijkje

Vele mensen gingen je voor, graag luisteren we naar jou wensen en laten we je droom in vervulling gaan!

Beleef je mooiste lach

Zij beleefden hun mooiste lach, ga jij er ook voor?

Testeneers®

Test je nieuwe lach met Testeneers®

en bepaal daarna of je voor facings gaat!

Janice heeft het!

Janice wilde meer lachen, ze vond de spleetjes tussen haar tanden niet mooi. Ook was er een stukje van haar voortand af. Het vast plakken met composiet was ze zat. Ze besloot dus om de stap naar facings te zetten. Vooraf heeft ze eerste de Smile-analyse gedaan en haar ideale lach met Testeneers getest.  Zie hier het resultaat!

Marjan kan weer lachen

Marjan vond het tijd voor zichzelf en wilde weer echt gaan lachen! Na een speurtocht op internet kwam ze gelukkig bij Smile2go terecht en heeft met Testeneers haar ideale lach getest. "Met facings zal ze lachend de "city gaan veroveren". Maak kennis met Marjan!

Koen gaat het doen

Koen was niet blij met zijn tanden. Hij vond zijn tanden te kort waardoor ze niet goed zichtbaar waren bij het lachen en praten. Koen deed bij Smile2go de gratis Smile-analyse en liet zijn Testeneers maken. Het resultaat is ongeloofelijk. Na goed overleg met het tandheelkundig team besloot Koen 8 porseleinen facings te plaatsen.

De lach van Maria

Maria was onzeker over haar lach. Ze vond haar tanden te kort en de spleetjes niet mooi. Toen ontmoette Maria Smile2go. Ze deed een gratis Smile-Analyse en ze liet haar Testeneers® maken. Na overleg met het tandheelkundig team besloot Maria voor porseleinen facings te gaan. 

Het verhaal van Fatah

Fatah schaamde zich voor zijn spleetje tussen zijn tanden en wilde meer lachen. Bij Smile2go heeft Fatah zijn nieuwe lach ontdekt met Testeneers. Door de test heeft hij zelfvertrouwen gekregen en heeft hij besloten om 4 porseleinen facings/veneers te plaatsen.

Durf te lachen

Je lach is je belangrijkste accessoire. Lachen maakt je gelukkig, zelfverzekerd, aantrekkelijk en gezond!

Gratis Smile-analyse

Smile-analysis

Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we je wensen en maken we met de Smile2go app een Smile-analyse.

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: