Voor & Na

Zoals je ziet beleven vele mensen met Testeneers hun ideale witte en stralende lach. Zij durven weer te lachen. Ook interesse in een vrijblijvende en gratis Smile-analyse? Maak dan snel een afspraak met ons. Bekijk hier ook de voor en na video's.

Marjan

Marjan vond het tijd voor zichzelf en wilde weer echt gaan lachen! Na een speurtocht op internet kwam ze gelukkig bij Smile2go terecht en heeft met Testeneers haar ideale lach getest. "Met facings zal ze lachend de "city gaan veroveren". 

Hayat

Hayat had al heel haar leven een spleetje, dit wilde ze weg hebben. Testeneers lieten haar zien hoe ze zou veranderen. Nu weet ze het zeker en gaat ze voor 4 porseleinen facings.

Martha

Martha was op zoek naar haar ideale lach. Deze heeft ze gevonden bij Smile2go

Fatah

Fatah wilde graag zijn spleetje dicht hebben, maar kon zich niet voorstellen hoe het zou worden. Testeneers gaven hem uitkomst. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor 4 porseleinen facings.

Lyndi

Lyndi had al een mooie lach, maar was toch nog niet tevreden. Ze wilde perfectie! Met Testeneers heeft ze het getest en zie hier het resultaat met 4 porseleinen facings.

Koen

Koen was niet blij met zijn tanden. Hij vond zijn tanden te kort waardoor ze niet goed zichtbaar waren bij het lachen en praten. Koen liet zijn Testeneers maken. Het resultaat is ongelooflijk.

Maria

Maria was onzeker over haar lach. Ze vond haar tanden te kort en de spleetjes niet mooi. Ze deed een gratis Smile-Analyse en ze liet haar Testeneers® maken. Het resultaat is verbluffend.

Monique

Monique ergerde zich aan haar dieper liggende  tanden. De Testeneers laten zien dat haar tanden weer in een mooie rij kunnen staan.

Ralph

Ralph vond zijn tanden niet symmetrisch genoeg, op aanraden van zijn vriendin kwam hij in contact met Smile2go en nam hij Testeneers.

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: