Witte & Rechte tanden

Witte en rechte tanden zijn het ideaalbeeld voor veel mensen. Een witte, vriendelijke stralende lach draagt immers bij aan geluk en zelfvertrouwen!

Helaas is het vaak niet bekend hoe je witte en rechte tanden het snelste en het beste kunt krijgen. Is een bleekbehandeling voldoende of is er meer voor nodig zoals orthodontie (het rechtzetten van de tanden) of het plaatsen van een facing en veneer. Kortom de behandelmogelijkheden zijn divers en vele tandartsen geven niet altijd de gewenste informatie.

 

Vandaar dat Smile2go Testeneers® heeft ontwikkeld. 

 

Onze Testeneers® laten jou het effect van je nieuwe lach ervaren zonder tandheelkundige behandeling! De door onze exclusief vervaardigde Testeneers® geven jou je nieuwe lach om te testen. Uiteindelijk bepaal je zelf of een cosmetische behandeling (zoals orthodontie, facings en veneers) vervolgens de moeite waard is.

Wil je weten hoe wij jouw witte rechte tanden gaan bieden of wil je meer info over Testeneers®? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur! 

Durf te lachen

Je lach is je belangrijkste accessoire. Lachen maakt je gelukkig, zelfverzekerd, aantrekkelijk en gezond!

Gratis Smile-analyse

Smile-analysis

Tijdens deze gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we je wensen en maken we met de Smile2go app een Smile-analyse.

Zij gingen jou voor!

Facings en veneers

Ook zij hebben hun nieuwe lach beleefd met Testeneers®

Smile2go is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: